Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

We zijn tevreden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 7.4

    We zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit diessen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen maar herhalen dat ik zeer tevreden ben over Expert.
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik vind het een fijne, klantvriendelijke winkel.
    Geschreven door Klant Van Beers uit veldhoven op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fatsoenlijke uitleg,zoals het hoort. Geen schreeuwerige slogans....
    Geschreven door Klant Castelijns uit eersel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Warm welkom als je de winkel binnenkomt..je wordt goed geholpen. Men neemt de tijd voor de klant. Personeel is vriendelijk en sociaal. Je krijgt goede uitleg bij het product. Mocht je een defect product hebben dan denken ze ook mee.
    Geschreven door Klant Snijders uit veldhoven op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    zeker weten dat je goed geholpen wordt en aanbiedingen worden opgezocht.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 17-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ben heel tevreden bij expert
    Geschreven door Klant Spitters uit veldhoven op 12-09-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Het is bij de Expert misschien ietsje duurder dan bij anderen, maar de service is zeker veel beter ! Zowel in de winkel, als ook bij levering en installeren !
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 11-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige sfeer,goede prijs en uitstekende inbouwservice.
    Geschreven door Klant Mennings uit veldhoven op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Airfryer gekocht die zeer goed werkt.
    Geschreven door Klant Henst uit veldhoven op 22-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ga liever rechtstreeks naar de winkel producten bekijken en dan meteen tot actie te kunnen overgaan. Is er iets dan ga ik meteen naar de winkel of bel.
    Geschreven door Klant Kemper uit veldhoven op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ga naar Expert Veldhoven om de service en kennis. dit heeft bij veel producten toch de voorkeur tov een online aankoop. waarschijnlijk betaal ik een paar % meer maar als het niet goed is wordt het gewoon geregeld, geen gezeur!
    Geschreven door Klant Dja Europe uit vessem op 18-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    GO, go beste winkel!!
    Geschreven door Klant uit veghel op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Marc van Expert Veldhoven heeft mij prima geadviseerd en de gekochte zaken zijn volgens afspraak keurig geplaatst. Dank daarvoor.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    zeer goed in advisering meedenken en behulpzaam!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Fantastische service ( in Veldhoven in ieder geval ) uitstekend en kundig advies. Hele goede prijs/ kwaliteit. Wij gaan altijd naar Expert Veldhoven.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 11-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede voorlichting ,vriendelijk personeel en overzichtelijke winkel en zeer zeker een reden om vaker terug te gaan.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit hoogeloon op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goed bedrijf.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Veldhoven is onze vaste leverancier voor wasmachines en koelkasten in onze beleggingspanden. Alle afspraken worden keurig volgens afspraak nagekomen. De bediening , uitleg en de te nemen tijd voor cliënt zijn helemaal top!!
    Geschreven door Klant Kema Beleggingen uit veldhoven op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Je wordt hier altijd goed geholpen met een eerlijk en kundig advies. Het personeel is klantvriendelijk en hebben ook de kennis van de producten die ze verkopen. De prijs is goed vergeleken met andere winkels. Vergeleken met Internet shops niet altijd maar voor mij is de service en het persoonlijk advies ook best wel iets waard.
    Geschreven door Klant Linnemans uit veldhoven op 30-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Hele goede service en groot aanbod
    Geschreven door Klant De Lepper uit veldhoven op 30-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zie vraag 1
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Stokman uit veldhoven op 15-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prettig geholpen, komen afspraken na Goede prijs kwaliteit verhouding. Prijzen in lijn met andere bedrijven Snelle levertijd.
    Geschreven door Klant Bakvis uit veldhoven op 05-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 11-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben een uitstekende ervaring met Expert in Veldhoven, deskundig advies , klantvriendelijk en een prima service. Bovendien zijn de prijzen scherp. Zeer aan te bevelen!.
    Geschreven door Klant Osei uit oerle op 07-02-2018
  • Beoordeling: 5.7

    Expert moet duidelijk op website communiceren, en de klant niet 2x na bellen. Als aangegeven is dat men bestelde geleverd wil hebben dan niet alsnog vragen of je het komt ophalen, kijk wat meer wat concurrent doet met verkoop via internet!
    Geschreven door Klant uit waalre op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ruime keuze / prijs-kwaliteit ruim voldoende / goede uitleg / goed advies
    Geschreven door Klant Van Heesewijk uit eindhoven op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goede prijs en goede service.
    Geschreven door Klant Mennings uit veldhoven op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Een goede winkel waar ik tegenwoordig al mijn elektronica zal kopen. Dit mede door de goede service.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 05-01-2018