Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Soest 7.5

goed helpende mensen in de winkel . Onze monteur die de vaatwasser leverde is erg fijn in omgang , werkt erg netjes en heeft goede adviezen en tips hoe deze te gebruiken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1713)

  • Beoordeling: 7.5

    goed helpende mensen in de winkel . Onze monteur die de vaatwasser leverde is erg fijn in omgang , werkt erg netjes en heeft goede adviezen en tips hoe deze te gebruiken
    Geschreven door Klant Van Soest uit ysselsteyn op 18-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Alles is goed
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Kijk nooit op de website
    Geschreven door Klant uit bakel op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Website is duidelijk en overzichtelijk.
    Geschreven door Klant Van Kessel uit deurne op 12-06-2020
  • Beoordeling: 6.7

    Ik ben heel erg geholpen door Expert, doch ik vond de prijs in verhouding met internet heeeel erg duur. Dat vind ik toch wel erg, voor mensen met een kleine portemonnee.
    Geschreven door Klant uit helmond op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Service en goede aftersales
    Geschreven door Klant Linders B.v. uit ysselsteyn op 11-06-2020
  • Beoordeling: 7.2

    De algemene ervaring met expert is goed
    Geschreven door Klant Van Zonsbeek uit helmond op 11-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Net personeel en goed advies.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Nette en vriendelijke verkoper(ster) correct en vooral eerlijk naar de klant toe, luistert naar onze wensen en geeft goede uitleg van de verschillende merken en producten.
    Geschreven door Klant Raijmakers uit neerkant op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne goede winkel waar ik super ben geholpen door de medewerker van expert
    Geschreven door Klant Van Duuren uit veulen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goed
    Geschreven door Klant Cuijpers uit helmond op 29-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit deurne op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Wat ik al eerder wist, Expert heeft voor mij de eerste keuze
    Geschreven door Klant Van Driel uit helmond op 18-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en eerlijk advies , vriendelijk , zeer goed advies en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Brouwers uit helenaveen op 15-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    goed
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een fijne winkel. In de meeste gevallen dicht bij huis, dus top!!
    Geschreven door Klant Van de Heuvel uit deurne op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Je wordt vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Karatas uit deurne op 11-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    staan altijd klaar bij expert
    Geschreven door Klant Vogels uit liessel op 08-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Betrouwbare zaak die zijn afspraken goed nakomt.
    Geschreven door Klant Van den Akker uit helmond op 06-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Veel mooie producten, genoeg keuze en deskundige medewerkers. Daarnaast is de ontvangst prima en word je snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Lokin uit deurne op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik werd in eerste instantie te woord gestaan door een stagiaire. Die kon mij niet veel vertellen over dit specifieke product maar is direct iemand gaan halen die dat wel kon. Ik werd prettig en accuraat geholpen door beide medewerkers.
    Geschreven door Klant Verleijsdonk uit deurne op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Deurne is bij iedereen aan te bevelen. De wijze van ontvangst, uitleg en advies alsmede de bezorging en plaatsing/installeren van de aanko(o)p(en) zijn altijd naar alle en grote tevredenheid. KLASSE!
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en behulpzaam geholpen, nemen ruim de tijd voor je, en denken mee. Prima.
    Geschreven door Klant Koppens uit deurne op 29-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen tegen scherpe prijzen en uitstekende service? Ga naar expert!
    Geschreven door Klant Hoppener uit meijel op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    na bestelling is deze binnen 2 dgn binnen en klaar om afgehaald te worden.
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 24-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant Hendriks uit deurne op 21-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen en ook goede maatregelen i.v.m. het coronavirus.
    Geschreven door Klant uit griensveen op 17-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit helmond op 16-04-2020