Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Heuvel 7.8

Beste, Expert Deurne is een keurige winkel met professioneel personeel! Mvg, Marcel van den Heuvel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1422)

  • Beoordeling: 7.8

    Beste, Expert Deurne is een keurige winkel met professioneel personeel! Mvg, Marcel van den Heuvel
    Geschreven door Klant Van de Heuvel uit deurne op 10-12-2018
  • Beoordeling: 7.0

    Ze mogen vooral aan oudere mensen duidelijke uitleg geven bij het kopen van een printer met een apje alleen kun je niet printen
    Geschreven door Klant uit helmond op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en deskundige hulp bij aankoop
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert is ZO ik kan geen duimpje naar boven tekenen
    Geschreven door Klant Bekkers uit deurne op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede sercice en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Je word er goed geholpen .
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Tot nog toe tevreden
    Geschreven door Klant Van Bussel uit deurne op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Voortreffelijk zowel monteur als winkel
    Geschreven door Klant Oosterveen uit deurne op 05-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Groot assortiment aan artikelen, vriendelijk personeel en goede service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel. Zeer prettig geholpen. Zo doorgaan!
    Geschreven door Klant Van den Reek uit deurne op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel...zeer tevreden over
    Geschreven door Klant Sv Ysselsteyn uit ysselsteyn op 01-12-2018
  • Beoordeling: 6.7

    .........
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    ?
    Geschreven door Klant uit helmond op 29-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is top
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Uitgebreid en goed uitgebalanceerd assortiment. Concurrerende prijzen. Aan huis service en installatie
    Geschreven door Klant Hendriks uit deurne op 29-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Prima
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-11-2018
  • Beoordeling: 5.1

    Heb geen goede ervaring met de service
    Geschreven door Klant Fransen uit deurne op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit bakel op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik spreek over de lokatie Deurne. prima personeel. Ga gerust voor uw aankopen naar deze zaak.
    Geschreven door Klant Van Bree-slits uit deurne op 23-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    fijne winkel waar je goed en deskundig wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 23-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede kwaliteit en prima service
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit deurne op 22-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    We hadden een nieuwe tablet nodig. Zag een mooie aanbieding voorbij komen. Ben naar de winkel gegaan, en het product was op voorraad. Snel geholpen, en ik ging tevreden de deur uit.
    Geschreven door Klant Heesakkers uit bakel op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    wederom zeer goed geholpen bij advisering in Winkel Deurne en perfecte hulp bij aansluitingen thuis Top
    Geschreven door Klant Croque uit deurne op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Deurne is een vertrouwd adres die waarmaakt wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Mennen uit deurne op 15-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Goed geholpen en snel geleverd
    Geschreven door Klant Karatas uit deurne op 13-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid bij Expert en de installatie van mijn product door de servicemonteur. J.A. Wolters.
    Geschreven door Klant Wolters uit deurne op 13-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel. Loop je makkelijk naar binnen.
    Geschreven door Klant Joosten uit deurne op 09-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit merselo op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft deskundige, klantvriendelijke medewerkers. Voor iedereen aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit deurne op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goeie service en top producten
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-11-2018