Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Goede know how van uw medewerkers!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (809)

  • Beoordeling: 10.0

    Goede know how van uw medewerkers!
    Geschreven door Klant uit haren gn op 26-06-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Niets byzonders meer te melden, ben gewoon tevreden en zal dat aan anderen zeggen.
    Geschreven door Klant uit haren op 20-06-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Werd goed geholpen door vriendelijk personeel ga zo door
    Geschreven door Klant Van Dartel uit haren op 19-06-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb goeie ervaring met deze winkel ik zou het andere mensen aanraden om hier eens een kijkje te nemen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-06-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak!!
    Geschreven door Klant uit haren op 19-06-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Alleen jammer dat ik met de steelkruimeldief terug moest naar de winkel. Deed het niet goed.
    Geschreven door Klant Steendam uit haren op 16-06-2023
  • Beoordeling: 9.5

    In Haren zijn het echte experts!
    Geschreven door Klant Stegge uit haren gn op 12-06-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een lokale onderneming en daarom voor ons altijd de eerste keus bij de aanschaf en vervanging witgoed. Verder worden we altijd prettig en vakkundig geholpen en afspraken worden altijd nagekomen. Zo’n zaak moet in ons dorp blijven en daarom zijn zeer tevreden klanten.
    Geschreven door Klant Van Kelberg uit haren gn op 05-06-2023
  • Beoordeling: 9.0

    volledige tevredenheid
    Geschreven door Klant uit haren op 05-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit groningen op 05-06-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Van harte aanbevolen!
    Geschreven door Klant De Jonge uit groningen op 26-05-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Goed advies en vakkundige hulp bij installeren.
    Geschreven door Klant uit briltil op 24-05-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service door ervaren personeel
    Geschreven door Klant Kuipers uit haren op 16-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wat ze beloven bij Expert Haren voeren ze ook uit
    Geschreven door Klant Kuipers uit groningen op 12-05-2023
  • Beoordeling: 5.1

    Levering van het produkt was goed. Installatie van de inbouw-oven was slecht, te complex. Er was geen tijd om het apparaat werkend te maken, terwijl daar wel voor betaald is. Ik werd achter gelaten met instructies, hoe ik het zelf kon oplossen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 12-05-2023
  • Beoordeling: 9.5

    De soundbar werkte niet naar behoren, hoewel Samsung zijn afspraak niet nakwam , hebben de medewerkers zich prima ingezet om te zorgen dat wij een ander apparaat kregen, en weer keurig geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit groningen op 10-05-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle levering. Vriendelijk contact, zowel in de winkel als aan de telefoon.
    Geschreven door Klant uit groningen op 10-05-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prettig, rustig en conform afspraak.
    Geschreven door Klant Kemkers uit haren op 10-05-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Persoonlijnk advies en aandacht en vooral de de snelle en goede service.
    Geschreven door Klant Klaassens uit haren op 09-05-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig ( en eerlijk ) geholpen !
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 08-05-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden met de aankoop en de klantenservice. Expert, dat zouden meer mensen moeten doen....
    Geschreven door Klant Vries uit yde op 08-05-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Dat is overbodig
    Geschreven door Klant uit haren op 08-05-2023
  • Beoordeling: 8.7

    staat al aan het begin
    Geschreven door Klant uit haren gn op 04-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Haren een prima winkel met goede service en waar je uitstekend wordt geholpen
    Geschreven door Klant Kluin uit groningen op 04-05-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service en afwikkeling
    Geschreven door Klant uit groningen op 02-05-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vind Expert in Haren (Gn.) een betrouwbaar adres, waar ik al meerdere keren deskundig ben geholpen. Bij de verbouwing van mijn appartement kreeg ik goede adviezen over welke nieuwe wasmachine en stofzuiger ik het beste kon aanschaffen. Ik ben heel tevreden met de goede service. Ook simpele vragen worden serieus beantwoord, bv. over welke batterijtjes er bij een bepaald instrument passen. De medewerkers zijn ook altijd bereid om iets voor mij te bestellen en dan desnoods thuis te bezorgen. Mijn laatste aankoop was een tv, die thuis keurig is aangesloten, waarna op mijn eerder gedane verzoek in de winkel ook het oude toestel gedeeltelijk werd gedemonteerd. Dit alles zonder gehaast en en in een vriendelijke sfeer. Ik kan Expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant Becker-westra uit haren op 01-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert krijg ik goed advies over de verschillende opties voor mijn niruwe wasdroger. Op basis daarvan kan ik een goede keuze maken. De afgesproken levertijd komen ze prima na.
    Geschreven door Klant uit eelde op 01-05-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Koop niet elders wat uw dorp u biedt!
    Geschreven door Klant uit haren op 01-05-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Zo doorgaan
    Geschreven door Klant uit eelde op 28-04-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Prettig en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Ritsema uit groningen op 24-04-2023