Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

goede service , snel geholpen met dat geen wat wij zochten. zou er voortaan heen gaan voor al mijn witgoed apparatuur enz..

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (438)

  • Beoordeling: 9.1

    goede service , snel geholpen met dat geen wat wij zochten. zou er voortaan heen gaan voor al mijn witgoed apparatuur enz..
    Geschreven door Klant uit harkstede op 01-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Haren: Goede service, vlotte bediening, kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Emmerink uit groningen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben aangenaam verrast door expert. Goede kennis, meedenken en snelle aktie waardoor ik binnen een week mijn nieuwe apparaat bestelt, bezorg en aangesloten heb gekregen met daarnaast goede uitleg over het apparaat.
    Geschreven door Klant Huisinga uit haren gn op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Haren is warm aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit glimmen op 15-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Was een goede ervaring
    Geschreven door Klant uit eelde op 11-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Nieuwe inbouw vaatwasser gekocht. Er klopte iets niet met de hoogte van de pootjes... De monteur heeft een vlondertje gemaakt. Denkt echt mee. Hij gaf ook tips. Een aantal dingen waren hem opgevallen m.b.t. aanrechtblad. Hij heeft me hierop geattendeerd. En gevoel voor humor! Netjes en correct alles achter gelaten. Top!
    Geschreven door Klant Schotborg uit groningen op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit haren op 02-01-2019
  • Beoordeling: 7.7

    De gemaakte afspraken werden allemaal na gekomen.
    Geschreven door Klant uit haren op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Men neemt de tijd om tot een goede keuze te komen en zoeken samen met de koper uit welke mogelijkheden er zijn. Dit noem ik klantvriendelijk en kom ik bijna niet meer tegen. Als ik nog weer wat nodig ben weet ik hun te vinden, ondanks dat ik er 30 km voor moet rijden.
    Geschreven door Klant Veldman uit appingedam op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Via de duidelijke informatie op de website is er goed een keuze mbt assortiment en bijkomende kosten mbt inbouwservice en daardoor doelgericht naar de vestiging (Coen Hof) om te bestellen en afleverdatum/ tijd af te spreken. Ik ervaar de persoonlijke afhandeling als heel prettig.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    gewoon goed en vertrouwd
    Geschreven door Klant Oltmans uit groningen op 19-12-2018
  • Beoordeling: 1.4

    Slecht
    Geschreven door Klant Niazi uit groningen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Perfecte service, vriendelijk en deskundig personeel, heel Persoonlijk!
    Geschreven door Klant uit groningen op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service in de winkel. Aansluiten van de geluidsapparatuur heel goed, ook fantastische uitleg door de monteur!
    Geschreven door Klant Mol uit assen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Expert bevelen wij aan omdat dat de service verder gaat dan standaard. Voor veel duurzame gebruiksgoederen is ook de service en onderhoud belangrijk naast de aanschafprijs. In al deze 3 zaken scoort Expert goed. Daarnaast biedt een dorpszaak voordelen in het persoonlijke contact en aanhoren servicevraag.
    Geschreven door Klant Schipper uit onnen op 10-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen bij de aankoop van de televisie, had eerst een ander toestel in gedachten maar heb de keuze van de Expert genomen. Perfecte beeld- en geluidskwaliteit, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Hajo Bv uit haren op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk geholpen, goede uitleg, goed afspraken mee te maken. Aflevering snel en conform de afspraak. Grote deskundigheid.
    Geschreven door Klant Top uit haren op 23-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Voor topservice en dienstverlening ga naar Expert vestiging Haren.
    Geschreven door Klant Wis uit haren op 20-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Al jarenlang klant bij Expert Hof, diverse apparaten van hun aangeschaft tot volle tevredenheid.
    Geschreven door Klant Smit uit haren op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    goede keuze
    Geschreven door Klant uit groningen op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede advisering een op maat geleverde bestemming. Goede uitleg bij het aangesloten systeem.
    Geschreven door Klant uit groningen op 02-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Ai. de website. Ik heb de indruk dat bij de productvergelijker gegevens weggelaten worden. Waardoor je verschillen krijgt. Die er niet of in mindere mate zijn.
    Geschreven door Klant uit onnen op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Super deskundig, vriendelijk en klantgericht personeel. Dus Expert kan ik zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Winters uit haren op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    ik ben tevreden
    Geschreven door Klant Oomkes uit westerbroek op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Geweldige service en eerlijke voorlichting
    Geschreven door Klant Noorda uit groningen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige mensen, fijne winkel, scherpe prijzen.
    Geschreven door Klant Kamphuis uit groningen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 6.7

    geen
    Geschreven door Klant uit haren op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    De deskundigheid en service bij coen hof is altijd goed
    Geschreven door Klant Van Dijk uit haren op 27-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Leuk geholpen en gewoon goed zoals het hoort
    Geschreven door Klant Ferweda uit paterswolde op 10-09-2018
  • Beoordeling: 8.8

    een gezellige zaak veel keuze goede service familiegevoel
    Geschreven door Klant Borgman uit groningen op 05-09-2018