Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Top 9.8

Goed telefonisch advies, prima levering en aansluiting van de wasmachine. Vriendelijk personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (809)

  • Beoordeling: 9.8

    Goed telefonisch advies, prima levering en aansluiting van de wasmachine. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Top uit haren op 24-04-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Ruim aanbod en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Veen uit groningen op 24-04-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Kan niets anders zeggen dan een zeer prettige winkel !
    Geschreven door Klant Smit-wolthuis uit haren op 17-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is ook expert
    Geschreven door Klant Drent uit haren op 13-04-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn tevreden met de voorlichting, en de af levering van Expert!
    Geschreven door Klant uit haren op 11-04-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant Tijssens uit groningen op 11-04-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Deskundig advies en mooie producten, wij zijn heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit midlaren op 11-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima medewerkers die weten waar ze het over hebben. Genoeg keuze en voor nette prijzen.
    Geschreven door Klant Joling Schilderwerken uit haren op 27-03-2023
  • Beoordeling: 8.1

    prettige winkel. Behulpzaam bij het kopen van een product.
    Geschreven door Klant uit haren op 16-03-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Nette zaak, goede service. Ik kom graag weer.
    Geschreven door Klant Schepers uit groningen op 06-03-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Heel prettig om een winkel in het dorp te hebben met een heel uitgebreid assortiment en buitengewoon goede, professionele, vriendelijke en persoonlijke service.
    Geschreven door Klant Rossem uit haren op 03-03-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk en goede service. Communicatie bij leveringsprobleem kan beter, maar na overleg toch snel tot oplossing gekomen en ook alsnog snelle nalevering. Zeer tevreden met het eindresultaat.
    Geschreven door Klant uit eelde op 27-02-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden over expert
    Geschreven door Klant uit haren op 22-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel.Word vriendelijk geholpen en ze nemen alle tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 21-02-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende ervaring met Expert Haren
    Geschreven door Klant Hoekstra uit glimmen op 17-02-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Ga zelf naar de winkel, vooral als je zelf niet deskundig bent. En neem (bv als je oud bent) Een jongere mee.
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-02-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit oldekerk op 08-02-2023
  • Beoordeling: 4.2

    Voor wat ik heb meegemaakt geen reclame.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-02-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Personeel denkt mee aan wensen van de klant zonder opdringend over te komen en neemt hierbij de tijd voor uitleg van het product. Wij hadden een probleem met een eerder gekocht product, dit is prima opgelost in de winkel doormiddel van omruilgarantie voor een ander product! Top service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Thuis laten installeren met persoonlijke service en advies👍
    Geschreven door Klant uit groningen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijkheid.deskundigheid en geduld goud waard
    Geschreven door Klant Kuipers uit groningen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Nemen alle tijd bij aankoop in de winkel en tijdens de bezorging werd alles netjes geïnstalleerd en uitgelegd. Kan niet anders zeggen een dikke 10
    Geschreven door Klant Kolle uit groningen op 23-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en eenvoudig, kwaliteit staat voorop!
    Geschreven door Klant Aaten uit eelde op 18-01-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Expert in Haren aan te bevelen, goede service en snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit groningen op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Expert in Haren geeft je nog het gevoel dat je er als klant toe doet. Dat kom je niet vaak meer tegen
    Geschreven door Klant uit overschild op 13-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle en betrouwbare service
    Geschreven door Klant uit haren op 10-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Matig begonnen goed geeindigd
    Geschreven door Klant uit haren op 04-01-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Bij Expert wordt je vriendelijk te woord gestaan en is men helder bij de presentatie van de producten. Ook neemt men de tijd voor je, indien nodig.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Problemen Met je Witgoed EXPERT nemen
    Geschreven door Klant Groenhout uit siddeburen op 28-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Aardige mensen met een uitstekende keur van kwaliteitsproducten. Expert in Zuidlaren is overigens ook erg goed.
    Geschreven door Klant Hoogerkamp uit haren gn op 27-12-2022