Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jonge 9.6

alle materialen worden altijd stipt geleverd, tenzij er een probleem is ontstaan, maar daar wordt je goed voor4 geinformeerd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (438)

  • Beoordeling: 9.6

    alle materialen worden altijd stipt geleverd, tenzij er een probleem is ontstaan, maar daar wordt je goed voor4 geinformeerd
    Geschreven door Klant De Jonge uit groningen op 23-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In deze winkel vind je een zeer ruime keuze. Zowel witgoed, kleine elektronische apparaten, tv, stofzuigers, audio en telefoons en tablet. Het personeel dringt zich niet op, maar is zeer behulpzaam bij vragen. Door de relaxte sfeer verlaat je met een goed gevoel na aankoop de winkel.
    Geschreven door Klant uit haren op 16-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit haren op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Kan ik zo gauw niet beschrijven , services okee.
    Geschreven door Klant uit noordlaren op 30-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Haren blijft een super goede winkel qua assortiment, advies en niet te vergeten service. Expert Haren heeft al deze kenmerken super hoog in het vaandel staan en dat merk je. Chapeau!
    Geschreven door Klant Kielman uit haren op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn erg blij met onze aankoop en zeer goed geadviseerd door vakkundig en gedreven medewerkers. Hiervoor dank!
    Geschreven door Klant Stobbe Vormgevers uit tynaarlo op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    vakkundig personeel en uitstekende uitleg en montage
    Geschreven door Klant Van der Laan uit onnen op 18-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en prijs.
    Geschreven door Klant Bralds uit groningen op 15-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Mij review is afhankelijk hoe Expert dit probleem (het is tenslotte een Expert probleem) gaat oplossen!!
    Geschreven door Klant Aanstoot uit groningen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Service was in één woord geweldig en persoonlijk. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Bekker De Jong uit haren op 04-03-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben uitstekend geholpen bij en na mijn aankoop.
    Geschreven door Klant uit haren op 03-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    vakkundig en vriendelijk personeel, komen steeds na een aankoop bij Expert,met een voldaan gevoel thuis !! De service is, zoals het behoort te zijn.
    Geschreven door Klant Wester uit haren op 24-02-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ga nu mijn lunch voorbereiden.
    Geschreven door Klant Nachbar uit paterswolde op 21-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig en klant vriendelijk geholpen en heel tevreden over de aflevering, installatie en instelling van de nieuwe TV.
    Geschreven door Klant uit eelde op 13-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij aankoop van een tv goed advies gehad bij expert,de kwaliteit van het aangekochte product is dan ook zeer naar wens.
    Geschreven door Klant Jansen uit haren gn op 03-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben met de bus vanuit Groningen naar Expert in Haren gegaan. Het was de eerste keer dat ik hier bij Expert kwam kijken op aanraden van een vriendin. (Ik zag dat er ook ruime parkeergelegenheid in de buurt was).Ik ontmoette bij Expert vriendelijk personeel en werd daar geholpen door de heer Folkerts. Ik had zelf natuurlijk een en ander op internet uitgezocht, maar zag uiteindelijk door de bomen het bos niet meer. De heer Folkerts haalde me bij de bomen weg en ik zag het bos. Ik kreeg in alle rust goede uitleg op al mijn vragen over wasmachines en drogers en kwam dank zei het goede meedenken van de heer Folkerts tot een voor mij goede keuze. Een AEG wasmachine en AEG droger. Wat schets echter mijn verbazing, wanneer ik een paar dagen later op het internet lees dat Expert Haren dezelfde wasmachine 139 euro goedkoper aanbood. Ik ben naar Haren gegaan en daar heeft de heer Folkerts onmiddellijk alles uitgezocht. Ik kreeg het prijsverschil van 139 terug. De bezorging en installatie van de machines ging perfect. Een reuze handige en kundig werkende monteur. Of ik Expert Haren een betrouwbare zaak vind? Reken maar van yes.
    Geschreven door Klant uit groningen op 01-02-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Na een aangeboden Loewe tv (nog geen 3 jaar oud) met een defect, heeft Expert in samenspraak met de leverancier een nieuwe tv geleverd. Reparatie was niet meer mogelijk. Zonder enig discussie een nieuwer model en slag groter beeld. Dat is nou service. Dank hiervoor.
    Geschreven door Klant Kedde uit haren op 30-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Alles prima geregeld! De droger sneller in huis als verwacht,Top
    Geschreven door Klant Veenhuis uit paterswolde op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij deze betrouwbare deskundige leverancier kochten wij voor de tweede keer onze TV
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit groningen op 27-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor wit bruin of geluid springt Expert er boven uit! ha ha gaarne vergoeding voor deze slogan.. mvg Uuldrik Groeneveld
    Geschreven door Klant Groeneveld uit haren op 06-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Doen we niet.
    Geschreven door Klant uit groningen op 20-12-2019
  • Beoordeling: 8.6

    De twee minuten zijn allang om.
    Geschreven door Klant uit groningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    De medewerkers zijn experts in wat ze verkopen en je wordt op een vriendelijke manier echt geadviseerd. Als klant voel ik mij serieus genomen.
    Geschreven door Klant Bouman uit haren op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel vriendelijk personeel echt een aanrader om een keer te gaan kijken
    Geschreven door Klant Prins uit haren op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert weten ze hoe ze klanten kunnen helpen en er wordt geluisterd naar de klacht of wens van de klant.
    Geschreven door Klant Lobach uit haren op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Mag iedereen zelf bepalen
    Geschreven door Klant uit haren op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Bij expert hebben de medewerkers verstand van zaken ze zijn behulpzaam denken met je mee zodat je samen de juiste keuze kunt maken
    Geschreven door Klant uit vries op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Alles perfect verlopen.
    Geschreven door Klant Spoelstra uit haren op 22-10-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    vlotte service niets op aan te merken
    Geschreven door Klant uit groningen op 09-07-2019