Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Alles naar wens!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 9.1

    Alles naar wens!
    Geschreven door Klant uit gorssel op 10-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en levering
    Geschreven door Klant uit olst op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle persoonlijke service. Had telefonisch gebeld naar Expert Diepenveen om te polsen of een product nog op voorraad was. Mede omdat deze nergens anders meer te verkrijgen was. Kreeg vrijwel direct een medewerker aan de lijn die mij hielp door de voorraad te checken en met het bestellen van het product. Diezelfde dag was het ptoduct verzonden. Binnen 2 dag was deze bezorgd. Het was met name prettig dat ik direct een winkelmedewerker aan de lijn had en geen algemene klantenservice.
    Geschreven door Klant uit leiderdorp op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Altijd goed advies.
    Geschreven door Klant Grootenhuis uit olst op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige winkel. Helpen je persoonlijk. Beter als in de grote ketens waar je naar verkopers moet zoeken. Zeker weer mijn volgende aankoop bij deze winkel. Frank
    Geschreven door Klant Schoemaker uit deventer op 24-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Leuke mensen en correcte service
    Geschreven door Klant Hafkamp uit diepenveen op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    expert is een top winkel met goede service, en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit olst op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ondanks corona-troubles goed en prettig geholpen. Dat is gebruikelijk in Uw zaak.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer enthousiast en heel tevreden over Expert Diepenveen. Er wordt met de klant meegedacht, wel overwogen advies en installatie apparatuur zeer deskundig. Kan iedereen deze zaak aan bevelen!
    Geschreven door Klant Simons uit deventer op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldige keus al op internet, goed persoonlijk advies alleen jammer dat de winkel klein is.
    Geschreven door Klant Boeren uit deventer op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Hulp expertise en klantvriendelijkheid.Top
    Geschreven door Klant Ten Kleij uit deventer op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel en medewerkers
    Geschreven door Klant uit deventer op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service !
    Geschreven door Klant Berendsen uit deventer op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ondanks het onhandige winkelen vanwege Corona, goed geholpen en toch tijd gegeven om producten te bekijken
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Koop lokaal is mijn motto. Ook de uwe? Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
    Geschreven door Klant Iwema uit olst op 17-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en reparatiemogelijkheid is nu het belangrijkst
    Geschreven door Klant uit deventer op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wil je service dan moet je hier bij Expert kopen, een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Bakker uit deventer op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Ben tevreden over het product en ik ben keurig geholpen
    Geschreven door Klant uit olst op 10-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De mensen die werken bij Expert doen alle moeite om alles goed af te handelen, en we hebben begrip voor hen in deze moeilijke tijd, om het allemaal voor elkaar te krijgen. Veel beperkingen en aanpassingen! Hopelijk verandert het gauw.
    Geschreven door Klant Hendriks uit diepenveen op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Diepenveen, experts onder de Experts 👌🏻
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Laatste vraag is niet correct door mij ingevuld , sorry
    Geschreven door Klant uit colmschate op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    We hebben een was-droogcombinatie besteld. De Expert-man dacht goed mee met wat we wilde en zorgde ervoor dat het apparaat op het juiste moment werd geleverd en netjes werd geïnstalleerd en na installatie werd nagekeken. Prima geregeld en voor een nette prijs!
    Geschreven door Klant Van Galen uit deventer op 07-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    goed advies goed geleverd en geïnstalleerd Prima geregeld
    Geschreven door Klant \'t Veerhuys uit olst op 05-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Komen afspraken prima na
    Geschreven door Klant Reuvers uit deventer op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wil wel exper wel aan bevelen bij andere
    Geschreven door Klant Van Aaken uit olst op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Koopbij Expert!
    Geschreven door Klant uit deventer op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vlot geholpen en vakkundige en vriendelijke monteur
    Geschreven door Klant Broekhuis uit deventer op 01-03-2021