Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Sterken 10.0

Leuke winkel met voldoende keuze. Prijs is goed en service prima.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (506)

  • Beoordeling: 10.0

    Leuke winkel met voldoende keuze. Prijs is goed en service prima.
    Geschreven door Klant Sterken uit olst op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Wil je graag meedenkende, deskundige medewerkers dan moet je bij Expert In Diepenveen zijn.
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 25-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    tot de volgende keer.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Bekwaam, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit olst op 21-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en installatie van inductieplaat!
    Geschreven door Klant Van Der Kleij uit deventer op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Snel en zorgvuldig geholpen door de mensen van locatie Diepenveen.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 11-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer goede service, klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit olst op 10-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Ga naar de winkel in diepe een. Zeer goed in alles.
    Geschreven door Klant Van Den Broek uit olst op 10-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Kopen bij Expert geeft oneindig meer voldoening dan kopen bij Bol.com
    Geschreven door Klant De Waard uit deventer op 09-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel met deskundig personeel een aanrader.
    Geschreven door Klant Breuker uit olst op 09-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Wij kopen bij expert omdat alles keurig wordt verzorgd
    Geschreven door Klant Van Gelder uit deventer op 09-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk. Keurige service
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 07-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    een bravo voor alle medewerkers
    Geschreven door Klant De Westermann uit diepenveen op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede voorlichting en service
    Geschreven door Klant uit olst op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd prima aanbiedingen en groot aanbod
    Geschreven door Klant Overgoor uit deventer op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals ik eerder aangaf is Expert Diepenveen voor mij zeer deskundig en prettig in de omgang.
    Geschreven door Klant Ter Haar uit deventer op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekend bedrijf met goede service
    Geschreven door Klant Elshof uit diepenveen op 28-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Ik kan Expert zeker aanbevelen als bedrijf
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 26-10-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Kleine winkel maar na overleg met een medewerkers is er van alles te bestellen, wat dan volgens afspraak op te halen is, keurig wordt afgeleverd en evt. geplaatst
    Geschreven door Klant Balvers uit deventer op 21-10-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Ik woon met mijn blinde vrouw, en heb niet veel contact met andere mensen. Groetjes, B. PINNA.
    Geschreven door Klant uit deventer op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Mooie winkel en plezierig geholpen
    Geschreven door Klant Kamphuis uit gorssel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.4

    prima service
    Geschreven door Klant uit olst op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd tevreden na een deal met Expert Diepenveen
    Geschreven door Klant Jouwstra uit deventer op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Diepenveen heeft me goed geholpen met het uitzoeken van een koelkast, vriezer en koelkast en ze hebben goed uitleg gegeven over hoe je het beste de wasmachine en droger kon gebruiken. En het bezorgen en het neerzetten van alles ging ook echt prima.
    Geschreven door Klant Keizer uit deventer op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Diepenveen is een prima winkel. Lopen even met je mee om eea in de auto te zetten en voeren ook de oude apparatuur voor je af. Vriendelijk personeel en ook telefonisch goed te bereiken. Gewoon klasse service. !!
    Geschreven door Klant Engelsman uit deventer op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Aan te bevelen, prima service.
    Geschreven door Klant uit deventer op 30-09-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Professioneel, plezierig, perfecte service
    Geschreven door Klant Ypma uit deventer op 29-09-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel en goede bediening
    Geschreven door Klant uit deventer op 21-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service bij installatie vaatwasser.
    Geschreven door Klant Van Der Kleij uit deventer op 15-09-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Je moet in de winkel wel veel vragen stellen over het product dat je wilt kopen.
    Geschreven door Klant Ten Kate uit deventer op 14-09-2022