Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant \'t Veerhuys 7.4

goed advies goed geleverd en geïnstalleerd Prima geregeld

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (323)

  • Beoordeling: 7.4

    goed advies goed geleverd en geïnstalleerd Prima geregeld
    Geschreven door Klant \'t Veerhuys uit olst op 05-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Komen afspraken prima na
    Geschreven door Klant Reuvers uit deventer op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wil wel exper wel aan bevelen bij andere
    Geschreven door Klant Van Aaken uit olst op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Koopbij Expert!
    Geschreven door Klant uit deventer op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vlot geholpen en vakkundige en vriendelijke monteur
    Geschreven door Klant Broekhuis uit deventer op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt goed geholpen goede keuze anders wordt het besteld. Hebben we moeilijkheden dan lossen hun het op.
    Geschreven door Klant Jolink uit diepenveen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel je word goed geholpen en denken met je mee.
    Geschreven door Klant Mulders uit deventer op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijke behulpzame mensen.
    Geschreven door Klant Woodlight uit diepenveen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    uitermate tevreden over bezorging en plaatsing door de monteur
    Geschreven door Klant uit deventer op 16-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We kregen antwoord op de vragen die we stelden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levertijd nagekomen. Keurig werkende en correcte monteur.
    Geschreven door Klant Ger Van Marion uit olst op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De prijs/kwaliteit verhouding is altijd goed, en de service ook.
    Geschreven door Klant Bosch uit nijbroek op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Door dorpse Service al jaren trouwe klant
    Geschreven door Klant De Jong uit deventer op 15-02-2021
  • Beoordeling: 6.9

    goed en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Top winkel met top service
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Diepenveen is een leuke zaak met vriendelijke medewerkers. Ben ook goed geadviseerd over aankoop. In dit geval een hoofdtelefoon.
    Geschreven door Klant Snijdewind uit deventer op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben meer dan uitstekend geholpen door expert Diepenveen.
    Geschreven door Klant uit deventer op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk personeel en goede service.
    Geschreven door Klant uit deventer op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Baas uit deventer op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Erg vriendelijk personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Van Lindenberg uit zutphen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede service en heel behulpzaam!
    Geschreven door Klant uit olst op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Goed aanbod, lokale service! Fijn om je spullen te kopen bij een lokaal bedrijf waar mensen met je mee denken!
    Geschreven door Klant Evers uit deventer op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Positieve ervaring. Zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Het bestelproces verliep zeer soepel. In plaats van een onpersoonlijke bezorging via een of andere pakketdienst werd het product op het afgesproken tijdstip door een medewerker van de winkel bezorgt. Keurig gedaan allemaal.
    Geschreven door Klant Van Dam uit deventer op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    prima winkel met goede mensen aan het roer.
    Geschreven door Klant Van Ham uit diepenveen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, perfect geadviseerd. Op tijd en snel geleverd. Vriendelijke mensen. Topservice
    Geschreven door Klant Bosman uit deventer op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Een pretige winkel met ondanks de ruimte toch een breed assortiment hebben alle tijd voor je en geven je ook de tijd zonder meteen bovenop je te duiken zoals bij de media markt gewoon naar toe gaan dan ervaar je het zelf
    Geschreven door Klant Saris uit olst op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Nette winkel deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit deventer op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Diepenveen heeft ook perfecte afhandeling bij bestelling uit andere provincie. Zaterdag telefonisch aldaar besteld omdat product niet in de webshop en ook niet verkrijgbaar was in een expertwinkel in mijn omgeving: maandag bestelling al ontvangen. SUPER!!
    Geschreven door Klant uit sint geertruid op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Rutten uit zutphen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden over de service van Expert.
    Geschreven door Klant uit dirksland op 07-01-2021