Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ten Kate 9.1

je wordt netjes geholpen en duidelijke uitleg van het artikel dat je wilt kopen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (193)

  • Beoordeling: 9.1

    je wordt netjes geholpen en duidelijke uitleg van het artikel dat je wilt kopen.
    Geschreven door Klant Ten Kate uit deventer op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is snel, aardig en deskundig!
    Geschreven door Klant Bussink uit deventer op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    niet.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goed spullen bij adquate servive lokaal in Diepenveen bijnoverzichtelijk aanbod
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, prijs is redelijk, ze verzorgen levering, montage (inbouw) van nieuwe koelkast, afvoer van oude koelkast en verpakking.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit diepenveen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Zie voorgaand bericht
    Geschreven door Klant Frequin uit deventer op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Diepenveen is een dealer met een goed assortiment, regelmatig acties en een zeer verzorgde klantbehandeling en service m.b.t bezorging, installatie en eventuele nazorg. Een vertrouwd adres dus.
    Geschreven door Klant De Kort uit deventer op 10-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies
    Geschreven door Klant Post uit deventer op 04-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Klantvriendelijk en kennis van product. Bovenal uitstekende service
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 01-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Betrouwbaar bedrijf met goede service
    Geschreven door Klant uit deventer op 30-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Als u vriendelijke deskundige hulp wilt bij aanschaffen van een apparaat, ga dan naar Expert!!!
    Geschreven door Klant uit deventer op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Een prettige familie zaak met een goede sfeer. Typisch een hardwerkende middenstander.
    Geschreven door Klant Bobeldijk uit deventer op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    nee dank
    Geschreven door Klant uit deventer op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    In de winkel adequaat geholpen, snelle sevice, bezorging thuis. Top!
    Geschreven door Klant Berghuijs uit deventer op 29-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel met goede service.
    Geschreven door Klant uit olst op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn bedrijf snelle en perfecte service. Prijs / kwaliteit verhouding goed.
    Geschreven door Klant uit olst op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    goede apparatuur, goede begeleiding en levering
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Is een winkel met voldoende aanbod en een prima uitleg over een te kopen product. Hij is dan misschien wel wat duurder dan de andere witgoed zaken in de omgeving (Deventer) maar hier krijg je ook nog een goede service voor.
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 04-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    goede dienst, kwaliteit en prijs verhouding goed, vriendelijke mederwerker.
    Geschreven door Klant uit deventer op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.1

    snel geleverd, goede service.
    Geschreven door Dhr Apotheek Borgele uit deventer op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Dit is onze eerste grote aankoop een wasmaschine bij Expert Diepenveen nu to heel tevreden.
    Geschreven door Dhr Jansen uit deventer op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert niet voor niets al 50 jaar goed bezig: duidelijk,snel en niet duur!Sarah
    Geschreven door Klant Crosby uit deventer op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service, snel en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 20-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant uit olst op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ik koop al meer als 25 jaar bij Expert Diepenveen omdat ze me helpen op een manier waar ik me prettig bij voel. Niet opdringerig, een eerlijk advies en daarnaast ook concurrerend.
    Geschreven door Dhr Mulder uit wesepe op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    wij hebben alle elektrische apparatuur van expert in diepenveen niet de duurste lekker in het dorp en goede service.
    Geschreven door Klant Jolink uit diepenveen op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig en behulpzaam dat is mijn ervaring.
    Geschreven door Klant Jong uit deventer op 07-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Inbouw koel-diepvries gekocht. Maten moesten exact opgenomen worden. Zou wel langs komen na 5en. 2 minuten na 17.00 uur stond Expert op de stoep. Maat genomen en zou een offerte sturen via e.mail. 18.00 stond de offerte al in onze mail en bij telefonisch contact wisten ze ook al te vertellen, dat beide modellen op voorraad waren. Afspraak gemaakt voor levering. Binnen een dag of 5 kon ik mijn nieuwe koel-diepvries gebruiken. Vlotte service en snelle afhandeling. TOP
    Geschreven door Mevr Dellink uit schalkhaar op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Er was sprake van een reparatie
    Geschreven door Klant uit deventer op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Bij winkels als media markt is het altijd; Zoek het maar uit. Ze gaan er altijd vanuit dat je zelf genoeg techniek en kennis in huis hebt. Bij Expert leggen ze het rustig een aantal keren uit als je het niet snapt en leveren vervolgen thuis af in installeren voor je.
    Geschreven door Klant uit deventer op 24-08-2017