Navigatie

Beoordelingen Expert Diepenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Diepenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Diepenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Prima service, snel en betrouwbaar

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (171)

  • Beoordeling: 9.2

    Prima service, snel en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 20-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant uit olst op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ik koop al meer als 25 jaar bij Expert Diepenveen omdat ze me helpen op een manier waar ik me prettig bij voel. Niet opdringerig, een eerlijk advies en daarnaast ook concurrerend.
    Geschreven door Dhr Mulder uit wesepe op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    wij hebben alle elektrische apparatuur van expert in diepenveen niet de duurste lekker in het dorp en goede service.
    Geschreven door Klant Jolink uit diepenveen op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig en behulpzaam dat is mijn ervaring.
    Geschreven door Klant Jong uit deventer op 07-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Inbouw koel-diepvries gekocht. Maten moesten exact opgenomen worden. Zou wel langs komen na 5en. 2 minuten na 17.00 uur stond Expert op de stoep. Maat genomen en zou een offerte sturen via e.mail. 18.00 stond de offerte al in onze mail en bij telefonisch contact wisten ze ook al te vertellen, dat beide modellen op voorraad waren. Afspraak gemaakt voor levering. Binnen een dag of 5 kon ik mijn nieuwe koel-diepvries gebruiken. Vlotte service en snelle afhandeling. TOP
    Geschreven door Mevr Dellink uit schalkhaar op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Er was sprake van een reparatie
    Geschreven door Klant uit deventer op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Bij winkels als media markt is het altijd; Zoek het maar uit. Ze gaan er altijd vanuit dat je zelf genoeg techniek en kennis in huis hebt. Bij Expert leggen ze het rustig een aantal keren uit als je het niet snapt en leveren vervolgen thuis af in installeren voor je.
    Geschreven door Klant uit deventer op 24-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goede ervaring met expert diepenveen
    Geschreven door Dhr Eilander uit olst op 23-08-2017
  • Beoordeling: 2.1

    Prima zolang alles maar goed gaat, maar bij klachten niet thuis.
    Geschreven door Klant uit deventer op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    ik vind het fijn en goed vriendelijke uitstraling
    Geschreven door Mevr Bijsterveld uit olst op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Diepenveen uitstekend, Goede voorlichting, actief meedenken met de klant en de bezorging/levering/installatie ook helemaal top.
    Geschreven door Mevr Osten uit olst op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    t.o.v zeer grote elektronica winkels is hier bij expert er de persoonlijke aandacht en vakkundige uitleg /service
    Geschreven door Klant Elkink uit olst op 13-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima geholpen. Deskundige voorlichting.
    Geschreven door Klant Waard uit deventer op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Diepenveen vinden wij zeer deskundig,ze geven goed advies.Ze hebben veel goede merken,ze kunnen mischien iets duurder zijn maar daar staat veel tegenover
    Geschreven door Klant Nijkamp uit deventer op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel en personeel dat terzake deskundig is
    Geschreven door Klant Nijkamp uit deventer op 20-07-2017
  • Beoordeling: 7.9

    een goede winkel in onze dorp situatie
    Geschreven door Dhr Koster uit olst op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Geen
    Geschreven door Klant uit raalte op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.6

    De winkel in Diepenveen zier er netjes en gezellig uit, je word vriendelijk geholpen, en ze denken met je mee.
    Geschreven door Klant Ten Kate uit deventer op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed geholpen bij aankoop
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Nog een echte winkel met aandacht en advies
    Geschreven door Klant uit diepenveen op 22-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is voor mij en fam.een winkel wat van jong tot oud mee ging
    Geschreven door Klant uit deventer op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Expert in Diepenveen een fijne zaak om heen te gaan waar je zeer vakkundig wordt geholpen. Een verademing , als je dat afzet tegen de grote zaken, geen persoonlijke benadering, in Diepenveen wel!
    Geschreven door Dhr De Wolde uit deventer op 05-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    U mag mijn eerste woorden gebruiken
    Geschreven door Klant Vonk uit olst op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik lees regelmatig de website. Leuke aanbiedingen en ik doe er weer ideeën mee op.
    Geschreven door Klant uit deventer op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.0

    Jammer dat ze zich niet aan de afspraak houden
    Geschreven door Klant Baas uit schalkhaar op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is voor ons altijd betrouwbaar: in kwaliteit van de producten en in service!
    Geschreven door Klant Kronig uit diepenveen op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden over Expert. De service is uitstekend en de monteur deed voorzichtig met het installeren.
    Geschreven door Klant Jong uit deventer op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig en goed meedenkend advies. Perfecte service!
    Geschreven door Klant uit lettele op 09-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Topwinkel waar service nog bovenaan staat.
    Geschreven door Klant uit deventer op 15-02-2017